Xecure Browser – Minimalisir Resiko ber-Internet Banking

Kalau anda sering menggunakan layanan internet banking, cobalah browser ini. Ini adalah web browser khusus yang dikeluarkan oleh XecureIT Lab untuk bertransaksi banking via internet.

lansung aja…

XecureITFeatures

Cyber criminals employ various attack techniques to rob money from customers’ internet bank account. XecureBrowser version 1.0 can prevent following type of attacks and be used easily:

Anti Phishing

Internet Bank Robbers employ fake Internet Banking website. XecureBrowser users are avoided from fake websites because they can access only to the websites that have been white listed by XecureIT.

Browser Hijacking Prevention

Internet Bank Robbers infect a web browser with a trojan that has ability to modify Internet Bank pages, steal password / security token, do fund transfer and disable browser security functions. XecureBrowser has significantly reduced the possibility of being infected by a web browser trojan.

Anti Network Hijacking

Network access to Internet Banking can be easily hijacked without customers’ consent. When being attacked, they notice only a web browser security warning which can be ignored. In general purpose web browser, the security warning function can be disabled. XecureIT research has shown that 90% of customers do not understand the danger of ignoring security warning. XecureBrowser will immediately stop the access without asking the user if one of SSL security conditions is not fullfiled when accessing Internet Banking website. XecureBrowser will not work if the security warning function is disabled.

Portable Application

XecureBrowser for Windows can be used directly from USB drive without the need to be installed. Users just download, easily extract and access the Internet Banking website.

Support Multiple OS

XecureBrowser can be used on Windows, Linux and Mac OS.

xecure browser

xecure browser

access

mengakses salah satu halaman ebanking

why

mengapa xecure browser?

nah..  jadi.. singkat saja,

untuk informasi lebih lanjut, silahkan mengunjungi situs resminya:

https://www.xecureit.com/xb/?p=1769

bila tidak sabar segera ingin mencoba, silahkan langsung download dari sini:

https://www.xecureit.com/xb/?p=1806

 

 

hehe.. tapi adalah bagaimana kita meminimalisir resikonya 🙂

 

Perihal kelaskakap
"Ada yang ingin jadi bintang?...... walaupun memang tidak mudah Cahayanya di malam kelam memang kalah dengan rembulan, namun mereka senantiasa menjadi hiasan langit sehingga langit tampak begitu gemerlap dan mereka menjadi petunjuk arah bagi orang-orang yang tersesat."

8 Responses to Xecure Browser – Minimalisir Resiko ber-Internet Banking

  1. info mantap, makasih banyak.

    • kakap says:

      hehe.. sama2 gan, thanks udah mampir. betewe salah satu kekurangan browser itu – tidak adanya /dihilangkannya menu untuk membersihkan history “clean recent history” . anjuran pemakaian yang diberikan oleh pabrikannya :
      – donlot aplikasinya (dalam format *.zip)
      – extract di drive C: (misal) . aplikasi dalam format *.zip jangan dihapus.
      – terus jalankan aplikasinya, setelah itu sangat dianjurkan untuk menghapusnya
      – jika ingin menggunakan aplikasi lagi, extract lagi dari file masternya 🙂
      jadi anjurannya emang sekali pake.. (kaya’ jarum suntik aja hehe…)

      so tetap hati-hati kalo dipake di Kopmas (komputer masyarakat alias komputer umum :p )

      “Hapus Jejakmu”

  2. adi says:

    saya sudah download tapi bank mandiri tidak bisa dibuka kenapa ya (bank lain bisa).
    reportnya : secure connection failed, peer’s certificate has been revoked.

    • kakap says:

      maaf mas, baru bales..
      beberapa minggu terakhir ini saya juga tidak dapat menggunakan browser tersebut untuk transaksi. saya coba-coba googling dulu. tq

      • kakap says:

        transaksi terakhir saya:

        Terima kasih Anda telah menggunakan Layanan MANDIRI INTERNET.
        Kami bangga melayani Anda

        Login : 17 Jan 2011 – 19:04:22
        Logout : 17 Jan 2011 – 19:09:27
        Lama : 5 menit 4 detik

Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout /  Ubah )

Foto Google

You are commenting using your Google account. Logout /  Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout /  Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout /  Ubah )

Connecting to %s

%d blogger menyukai ini: